Autoconnect CARE - new!

Autoconnect CARE is hét klantencontactsysteem voor de autosector. Hij zorgt voor het automatisch opstellen van gerichte berichten voor uw klanten, zodat u regelmatig met hen contact kunt onderhouden.

The new customer loyalty experience by inMotiv

Autoconnect WEBSHOP - new!

Op de nieuwe Autoconnect WEBSHOP van inMotiv vind je de beste producten om veilig met je auto de weg op te gaan. Bestel bij ons en krijg morgen je nummerplaat, plaathouder, fluohesjes en alle overige producten om met je nieuwe auto meteen weg te rijden.

Autoconnect GO

Autoconnect GO is het online communicatieplatform voor verdelers van automerken. Autoconnect GO zorgt voor de ondersteuning en de vereenvoudiging van de verkoopsadministratie waardoor elke verkoopstransactie efficiënter en dus sneller verloopt.

Autoconnect Go is de ideale partner voor elke auto retailer

inMotiv

inMotiv is dagelijks bezig met ontwikkelingen ten gunste en ondersteuning van uw bedrijf en de mobiliteitssector, zodat u uw bedrijfsvoering proactief kunt blijven innoveren. Wij werken voor de gehele mobiliteitssector namelijk: lease- en verhuurmaatschappijen, importeurs en autobedrijven. Wij bieden een breed scala IT-oplossingen en diensten aan, van klantencontactsystemen tot data en van voorraadbeheersystemen tot marktanalyses.